Sponsorer og samarbejdspartnere

Niels Majdal - Dyrlæge
  • Dyrlæge Niels Majdal, er specialiseret i ægtransplantationer og har gået foran i arbejdet. Han er derfor ekspert på området.
  • Konsulentvirksomheden Novaselek i Tyskland. Greg Peniere, som er ejer af Novaselek har stor erfaring i analyse af gentest til anvendelse i avlsplanlægning.
  • Anders Fogh, uddannet cand.agro. og arbejder i SEGES afdeling for avlsværdiformidling. Han vil bidrage til indsamling af data og videreformidling af resultater.
  • Landmand Folmer Hadberg-Rasmussen har ekspertisen i brunst og har sit eget firma med ilægning af embyoner i kvier. Vi har rigtig stor glæde af ham i dette projekt.
  • Landmand Rasmus Nielsen har igennem en menneskealder haft med malkekvæg at gøre. Han har i de sidste 20 år arbejdet med ilægning af embryoner. Hans ekspertise og venskab er meget værdsat. Han er i dag over 80 år og still going strong.
  • Niels Ulrik Andersen ejer af Juulsgaard med hans 432 Jerseykvæg og en gård, der i kontrolår 2017/2018 blev kåret til den højestydende gård indenfor Jerseykøer.
  • Ruth Bønløkke Davis er en af de førende konsulenter i Danmark angående dobbeltmuskulatur. Samtidigt arbejder hun ved SimHerd, der arbejder med økonomiske beregninger i landbruget.

Medarbejdere på Humlegaarden

Mads Kramme - Landbrugsmedarbejder
Brian Skougaard Pedersen - Landbrugsmedarbejder

EN STOR TAK

Vi i projektet er enormt stolte over, at de forskellige samarbejdspartnere vil være med. De er alle sammen eksperter, som vi har arbejdet sammen med i flere år og kender rigtig godt. Det er også personer vi samarbejder med i andre opgaver. Som projektet skrider frem vil der sikkert også komme flere til. Vi er blandt andet altid glade for den positive og hjælpsomme vejledning og viden vi får fra Ann Margaret Sørensen fra SEGES og Jakob Lykke Voergaard ved Viking Genetics. Vi har gennem alle årene også haft stor glæde af Chr. Erik Bøge som Limousinekonsulent.